Wist u dat.....

apr 14 2017

Wist u dat....

Liesbeth met haar pony Musky twee jaar lang dressuur in de klasse B heeft gereden zonder prijs of ook maar 60% te halen?!

Liesbeth kreeg haar Musky toen ze 13 was. Musky was vooral in het springen uitgebracht en nam het met de dressuur niet zo nauw.. Meestal begon hij na twee minuten zelf zijn proef te verzinnen met galopwissels die in de B niet gevraagd werden. Menigmaal stond er op de protocol 'goede pony, luistert niet'. En dan ging Liesbeth maar weer verder oefenen thuis. Uiteindelijk heeft Liesbeth er zelfs bij de paarden mee gestart en werd er succesvol M2 gereden. Daarnaast was het duo Z springen en M eventing.

Toen Liesbeth bij Anky ging werken vertelde Anky het verhaal van háár eerste paard, Prisco. Ook zij reed twee jaar lang geen prijs in de klasse B!! Sterker nog... het gebeurde dat de proef in ring 7 werd begonnen maar dat Prisco halverwege de proef zich (ongevraagd) verplaatste naar tien ringen verderop! Het advies van Anky's vader: 'dooroefenen en als je boos wordt, afstappen en met de pony aan de hand rondjes rond de manege wandelen tot je weer afgekoeld bent en dan mag je weer opstappen.' 

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by