Update nieuws en aankondiging jubileum

jun 13 2024

Oei... het is wel héél lang geleden dat op deze site nog eens een nieuwsbericht is verschenen... Niet dat er niks gebeurd is, het was eiegenlijk iets te druk om dit soort dingen ook goed bij te houden. Maar.. we gaan een nieuwe poging doen.

Verschillende oud-lesklanten hebben zich in de afgelopen maanden gemeld met de vraag om terug les te krijgen. De één heeft een nieuw paard, de ander heeft een kindje gekregen en zo heeft iedereen wel een reden waarom het soms even stil valt maar ik vind het dan wel heel leuk dat er dan opnieuw aan mij gedacht wordt voor les. Als het past qua planning en route, wil ik het zeker doen. Ook mijn trouwe lesklanten doen het goed. Ik heb mij enorm verdiept in balans en evenwicht in paard en ruiter en ik merk dat die kennis het lesgeven ten goede komt en dat ook dus de ruiters beter gaan rijden en de paarden beter gaan lopen. 

Met Gucci heb ik ook lekker doorgetraind, zowel in de dressuur als de working equitation. In beide disciplines regelmatig les / clinic gereden. WE is gewoon ontzettend leuk om te doen en Gucci is best heel dapper in deze oefeningen! Met dressuur zijn we ook echt weer een stap verder qua balans en verzameling dankzij de aanwijzingen van Twanny, die bij Anky van Grunsven werkt. Heel leuk om daar af en toe weer terug te komen en een les te rijden. De laatste wedstrijd ging heel goed en werden we tweede met 67%. Ik hoop richting niveau 3.9/3.10 te kunnen werken dit jaar. 

Achter de schermen ben ik ook al plannen aan het maken voor het jubileum volgend jaar want, en ik schrok er zelf van haha, Russel's Riding School bestaat volgend jaar 20 jaar! Dat moet natuurlijk gevierd worden! 

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by