Op naar 2021!

2020.... een jaar om niet meer te vergeten.... in positieve én helaas ook in negatieve zin. Corona hield de wereld in haar greep, tijdens de eerste lockdown zaten we noodgedwongen thuis. Voor het eerst online lesgegeven, een hele ervaring: paarden en ruiters die soms uit beeld verdwenen, wifi-verbindingen die haperden maar we verder er steeds handiger in en het was beter dan niks! In mei kwamen de lessen weer op gang en werden er zelfs weer Corona-proof-wedstrijden gereden. Dat duurde niet lang want daar was de tweede lockdown. Lesgeven mocht nog aan maximaal drie tegelijk en buiten; wedstrijden werden weer aan banden gelegd voor de amateurruiter. En in deze fase zitten we nog steeds. We ploeteren ons er maar doorheen met de middelen die we hebben. 

Toch had 2020 ook hele mooie momenten! Aan het begin van het jaar heb ik nog een aantal leuke clinics gegeven. Ik prijs me gelukkig met een club hele fijne, leuke en trouwe lesklanten! Die er veel voor over hadden om te kunnen lessen! Er werden zelfs camionnetjes gehuurd om naar Arendonk te komen om te lessen. Zelf heb ik een aantal weken veeeeeel tijd gehad voor mijn eigen paarden. Met Gucci heb ik super fijn kunnen door trainen. Fun werd 26 in 2020 en vond die extra quality time alles behalve vervelend. 
De samenwerking met BoukeSport wat betreft ruiterfitness stond in de startblokken maar kwam daar door de Corona nooit uit. Zelf heb ik inmiddels wel ondervonden dat sportspecifieke oefeningen écht enorm kunnen helpen dus zodra het mogelijk is, schieten we zeker uit die startblokken waar we nu in zijn blijven hangen... 

Russel's Riding School bestond afgelopen jaar 15 jaar... dat hebben we jammer genoeg niet kunnen vieren. Hopelijk lukt dat in 2021 wel... wat in het vat zit, verzuurt niet zullen we maar zeggen!

Op naar 2021 en een dikke merci aan mijn lesklanten om zo trouw te lessen. Ik wens jullie een leuk, succesvol en sportief jaar toe en vooral veel plezier met je paard(en)!

 

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by