Lesgeefmarathon

aug 13 2015

Een snelle update van de afgelopen week: het was een ware lesgeefmarathon. Naast de gewone lessen ook weer naar Kandinsky geweest, het paard dat ik gereden heb voordat het werd verkocht. Zijn nieuwe eigenaresse wilde graag mijn manier van rijden leren. Ze is heel leergierig en ik heb haar, net als aan zoveel lesklanten, het Bartels boek 'Bewuster paardrijden' geadviseerd. Afgelopen woensdag zag ik al veel progressie in haar rijden op haar Krack C afstammeling. Het kost altijd tijd om elkaar goed te leren kennen maar het is leuk dat het zo goed vooruit gaat.

Vandaag was ik ook bij Loes van Gils om onder andere met Evert te oefenen voor de provinciale Brabantse kampioenschappen komend weekeind. We hebben op locatie geoefend om zondag zo optimaal mogelijk aan de start te komen.

Daarna was ik te vinden bij J2L in Hoogstraten waar vier ambitieuze amazones op trainingsstage waren. Ik was gevraagd om als gastinstructrice vandaag de lessen te verzorgen. We hebben gewerkt aan een stuk basis en daarnaast mocht elke amazone aangeven waar ze graag aan wilde werken. Altijd weer leuk om te doen maar best inspannend omdat je in één les voldoende moet kunnen uitleggen zodat ze er in de toekomst ook iets aan hebben.

 

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by