Gucci gecheckt door Bieke Thill

jun 27 2019

Gisteren kwam fysiotherapeute Bieke Thill langs voor Gucci. Het was alweer een jaar geleden en eens per jaar (of vaker als nodig) laat ik Bieke een check up doen. Ik was heel benieuwd wat ze van Gucci zou vinden. Bieke zei meteen dat ze Gucci heel erg mooi bespierd vond geworden. Ik longeerde Gucci even en hij was mooi los. Bieke heeft een héél goed oog voor beweging en spierspanning en rechtsom was de houding van Gucci heel iets minder los dan linksom. Dat kwam ze in haar verdere behandeling ook een beetje tegen. De spieren waren allemaal goed los en Gucci vond de behandeling prima. 

We hebben heel wat gezamelijke klanten en dat werkt heel prettig als je dan op één lijn zit. Bieke haar website is www.equisio.com, neem gerust eens een kijkje als je nieuwsgierig bent geworden. 
Mijn stelling: laat jaarlijks je paard checken en geef liever een cent uit aan preventie dan dat je te lang wacht en er echte problemen ontstaan. Overigens zijn Bieke haar behandelingen ook aan te raden indien een paard geblesseerd is (geweest) en tijdens een revalidatie traject. Kortom... een aanrader!

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by