Full of energy 2017 in!

jan 03 2017

Allereerst een heel gelukkig nieuwjaar. Ik hoop dat het een leuk jaar gaat worden met veel paardenplezier! smiley

2016 was voor mij een leuk jaar waarin ik veeeeel leuke lesklanten les heb mogen geven. Een nieuwe ponyclub en een nieuwe rijvereniging erbij en ook diverse nieuwe privé lesklanten mogen verwelkomen. Twee succesvolle yoga seminars en aan het begin van dat jaar hadden we het druk bezochte mental coaching seminar. Dan ben ik ook Cavalor ambassadrice geworden!

2017 wordt een jaar waarin ik hopelijk mijn lieve bestaande lesklanten mag blijven lesgeven. Dit jaar bestaat Russel's Riding School 12,5 jaar en dat gaat uiteraard gevierd worden. Hoe? .... Dat blijft nog even geheim wink

Het plan is om wat meer seminars te gaan organiseren en de eerste staat al gepland voor 18 maart over het voeren van een paard
Een persoonlijk doel is om écht weer de wedstrijdring in te rijden, met Gwendolien, al blijft ze wel te koop. 
Trots ben ik op mijn FunFun (foto) die dit jaar toch maar even 23 wordt! 
Door BIT ben ik gevraagd om mee te werken aan een serie over yoga en paardrijden en dat lijkt me ook heel leuk om te doen. 

Kortom, 2017 heeft alvast een aantal leuke uitdagingen en activiteiten op de planning staan naast de lessen. De eerste 2017-lessen zijn al gegeven en ik kijk uit naar alle andere! 

Groetjes, Liesbeth

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by