Even bijkletsen...

jul 17 2016

Ik kijk naar de datum van het laatste nieuwsbericht en schrik... oeps... dat is alweer even geleden... Wat is er in de tussentijd allemaal gebeurd?

Er zijn enkele nieuwe lesklanten bijgekomen. Dat vind ik altijd heel leuk want het houd je alert omdat je weer een goede feedback krijgt van een 'nieuwe' lesklant of je het nog wel goed en duidelijk uitlegt. Ook aankomende week krijg ik weer twee nieuwelingen in de les. Het is vakantie voor velen dus de lesindeling is dan weer een beetje anders dan anders.

Gwendolien is nog steeds in training en vandaag heb ik haar gereden in haar nieuwe outfit (foto). Ik moet ook dringend weer een les bij Joyce afspreken maar ook dat is er niet van gekomen. Mede door een extra paard dat ik te rijden had in de vakantie van Margot Meijers (foto 2), door de verzorging van paarden en konijnen in deze vakantietijd én last but not least door de komst van onze nieuwe hond Bor! Bor (foto 3) is na vier jaar in een kleine kennel te hebben geleefd in beslag genomen en wij hebben hem uit het asiel. Hij doet het goed en is al bevriend met onze DJ en ook met Bor en de paarden gaat het goed.

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by