Een week uit het leven van Gucci (3)

jul 31 2018

Dinsdag: 'Phoeh.. ik was nog in rustmodus toen ik al wakker werd gemaakt om naar de wei te gaan. Ik moest de slaap even uit mijn ogen wrijven maar voor de wei mag je me altijd wakker maken. Liesbeth ging eerst weer met DJ wandelen en toen was ik aan de beurt. Ik voelde me heel belangrijk want ik kreeg stang en trens ingehangen. Dit was pas de vierde keer en eigenlijk pas de tweede keer echt rijden want ik mocht twee keer wennen aan dit kopstuk zonder dat ik echt moest werken. En nog steeds houdt Liesbeth het rustig als ik de twee bitten inkrijg. Laat ik het zo zeggen, met trens moet ik harder werken. Daarom vind ik het ook helemaal niet erg als ik stang en trens in krijg. We stapten in op het harde en toen gingen we naar de piste. En jawel, baasje wist de camera goed neer te zetten. Wist je dat iedereen dat kan doen? Mits je een gsm op zak hebt natuurlijk. Zet de video op selfie modus en plaats de camera zo dat je de piste ziet, niet dus zoals Liesbeth gisteren had gedaan. Oké, ik verdwijn wel eens even uit beeld maar op deze manier kun je toch je rijden terug zien als je alleen bent, alleen met je paard bedoel ik natuurlijk. 
Dus na een niet al te lange, redelijk simpele rit mocht ik weer uitstappen op het harde. Schijnt goed voor mijn pezen te zijn en baasje zegt dat er dan ook minder vliegen zijn want man man wat zijn de vliegen aanwezig dit jaar. Toch nog altijd beter dan dazen, die zijn er gelukkig niet veel. 
Omdat baasje met haar neus in de boeken zat vanmiddag, had ik een lekkere rustige namiddag in de paddock en vanavond weer in de wei. Met een slobbertje vna zemelen en Cavalor Fiberforce sta ik nu weer op stal en heb ik dit getypt :-)
Als het me lukt, zet ik een videootje op Facebook. Tot morgen!' 

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by