Academy Bartels en Horse Event

jun 08 2021

Toen ik in 2007 stopte bij Academy Bartels is het contact nooit echt gestopt. Nagenoeg ieder jaar help ik met evenementen als Horse Event en Animal Event tijdens de evenementen zelf. In de jaren dat ik voor Bartels werkte, heb ik drie jaar het programma van Horse Event mede samengesteld en alles geregeld voor de clinicgevers. Enkele weken geleden belde Gijs Bartels met de vraag of ik de taken betreffende Horse Event over wil nemen van Anne, die zwanger is. Hoewel ik meteen besefte dat de agenda erg vol gaat zijn de komende weken en maanden, zei ik natuurlijk 'ja!' 

Gelukkig kan ik er geleidelijk 'in rollen' omdat Anne nog zolang mogelijk door werkt en ik dus ook qua uren voor Horse Event rustig kan opbouwen. Hoewel rustig... ik ben er al aardig in gevlogen en heb diverse mensen benaderd om een clinic te geven. Ik heb zelfs mijn eerste zoom meetingen erop zitten, de tweede keer al niet meer met een microfoon die boven mijn haar uitstak in plaats van dat die zich in de buurt van mijn mond bevond hahaha. Ik werk deels vanuit het kantoor van Academy Bartels en deels vanuit huis. 

Wat betreft de lessen zal het dus wellicht kunnen, zeker richting september, dat het misschien een keer wat moeilijker in te plannen is. Ik hoop op ieders begrip, ik ga mijn best doen alles zo goed mogelijk in te plannen. Horse Event vindt plaats in de weekenden van 11-12 en 18-19 september. Daarna is alles 'terug normaal'.

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by