Welkom Gucci

okt 26 2017

Na de verkoop van Gwendolien bleef het qua paarden even stil. Het was niet dat ik niet zocht maar ik kwam niks tegen waarvan ik dacht 'wauw'. Tot vorige week... Toen ontmoette ik Gucci, een zesjarige ruin die als afstamming Münchhausen x Ferro heeft. Münchhausen is een Trakehner Grand Prix hengst en Ferro kennen we als topper onder Coby van Baalen die individueel vijfde werd op de Olympiade in Sydney (2000). 

Niet dat ik er naar heb gezocht maar het is van uiterlijk precies Fun maar dan in het zwart. Gucci kent nog niet veel en is eigenlijk nog maar amper onder het zadel geweest maar hij was heel braaf toen ik hem de eerste keer reed.

Gisteren is Gucci gekeurd en is hij mee naar Arendonk gegaan. Fun deed meteen heel rustig en lief tegen Gucci en al vrij snel was hij op zijn gemak in de stal. 

Vandaag lichtjes gelongeerd en de piste wat verkend. Ook hebben we enkele Parelli oefeningen gedaan en dat lukte prima. Ik kijk er enorm naar uit met Gucci aan het werk te gaan en hopelijk volgend jaar weer de wedstrijdring in te rijden!

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by