Tien jaar Russel's Riding School

apr 30 2015

Vandaag bestaat mijn Russel's Riding School tien jaar! Ik voel me trots en blij en overloop in vogelvlucht de afgelopen tien jaar.

Tien jaar geleden: ik werk bij Academy Bartels, mijn eerste 'echte' job van 38 uur in de week. In ben projectmanager van diverse evenementen als Horse Event en het Hippisch Saluut voor Koningin Beatrix. Heel leuk maar na drie maanden komen de muren op me af en stel Joep Bartels voor dat ik hetzelfde werk blijf doen in de helft van de tijd. In Hooge Mierde (Ned) begin ik Russel's Riding School en ik huur vijf ponies om op manege De Mierde lessen te geven. Ik organiseer wedstrijden, buitenritten en ponykampen. In 2007 stop ik bij Bartels en met de manegelessen en vertrek voor drie maanden naar Amerika om stalruiter te worden bij international Kent Farrington (springen). 
Terug in België word ik gevraagd door Anky van Grunsven om als personal assistent voor haar te komen werken. Dat doe ik ruim vier jaar en RRS staat op een lager pitje vanwege de lange werkdagen bij Anky. Ik blijf lesgeven maar na mooie jaren waarin Anky voor de derde keer Olympisch kampioen wordt, gaat het knagen: ik wil weer méér lesgeven. In 2011 de (moeilijke) knoop doorgehakt: in een jaar tijd wordt de lesklantenkring zo uitgebreid dat ik 100% zelfstandig kan zijn. Tot op de dag van vandaag geen seconde spijt van gehad. Ik ben geen stilzitter en in de laatste jaren heb ik voor diverse klanten paarden gevonden, heb ik seminars georganiseerd en ben ik me blijven verdiepen in 'de kunst van het lesgeven'. 
Ik ben trots op de groep lesklanten die ik heb opgebouwd en hoop de passie die ik beleef in het lesgeven nog heel lang te kunnen vasthouden! 

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by