Rondje management paard & ruiter: het paarden(ge)bit

okt 16 2014

Op 26 november 2014 vindt het eerste seminar plaats dat door Russel's Riding School georganiseerd wordt. Het krijgt de titel 'Rondje management paard & ruiter: het paarden(ge)bit'.

Gastspreker Wouter Demey is dierenarts met als specialisatie het paardengebit. Wouter is eigenaar van Equide, zijn praktijk in Overpelt (B). Hij studeerde als dierenarts af aan de Universiteit Gent in 2008. Tot op heden is Wouter eveneens werkzaam in een Nederlandse groepspraktijk, waar hij als erkend paardenarts deel uitmaakt van een team van 18 dierenartsen. In deze Nederlandse praktijk wordt jaarlijks het gebit van een 1000-tal paarden behandeld. Wouter volgde tal van opleidingen in binnen-en buitenland.

Liesbeth: 'Mijn lesklanten weten inmiddels dat paardrijden verder gaat dan 'alleen maar' goed leren paardrijden. Je kunt nog zo goed alle hulpen leren geven, als het paard niet met een passend bit loopt of er een probleem in zijn mond is, zal de prestatie nooit optimaal kunnen zijn. Ik vind het belangrijk kennis aan te bieden die verder gaat dan de paardrijlessen en hoop dat er velen hun kennis via de seminars van Russel's Riding School willen vergroten.'

Datum: woensdag 26 november 2014, 19-22 uur

Locatie: Dena Stables
Steenweg op Tielen 105
2300 Turnhout (B)
prima parkeergelegenheid

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Voorverkoop: € 15,00
Kassa: € 20,00

Inschrijven via Liesbeth Russel (t/m 25 november) of online inschrijven via info@russelsridingschool.be (t/m 23 november)

Bekijk de website van Wouter Demey hier

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by