Op naar 2022!

dec 31 2021

Ondanks de 'Corona-ellende' heb ik genoten van 2021 wat betreft het begeleiden van ruiters en amazones en mijn eigen rijden. Ik ben heel trots op mijn trouwe leerlingen, of die nu wedstrijd rijden of niet, het doel om morgen beter te willen paardrijden dan gisteren én te genieten van onze mooie viervoeters staat bij mij voorop. Diverse ruiters hebben in zichzelf geïnvesteerd door een cursus ruiterfitness te volgen en enkele leerlingen zijn daar nog altijd mee bezig. Dat vind ik top. En was je vorig jaar daar nog niet mee begonnen, staat het misschien op je doelenlijstje voor 2022? Wat het loont! Ik oefen zelf ook een aantal keer per week zonder paard aan core stability en balans en coördinatie. 

Enkele ruiters en amazones behaalden mooie resultaten op wedstrijden in dressuur, springen én eventing. Dat vind ik echt tof, dat ik een bijdrage kan leveren op diverse gebieden. Maar ik ben ook blij als iemand (nog) beter is gaan paardrijden maar geen wedstrijden rijdt, zolang we het steeds een beetje beter voor en met ons paard willen doen, is dat top!

In het afgelopen jaar heb ik zelf een aantal wedstrijden gereden en ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan. Hoewel ik best competatief ben ingesteld, zorgt Gucci ervoor dat ik vooral de focus moet houden op 'goed paardrijden' en daardoor ben ik minder met de wedstrijd zelf bezig maar dat is eigenlijk juist heel goed. Ik kan ervan genieten als we op pad zijn en Gucci zijn best voor me doet. Ik kan er echter net zo hard van genieten om thuis te trainen en te genieten van de plek die 'thuis' noemt. Want thuis staat ook mijn lieve Fun, die hopelijk in 2022 maar liefst 28 jaar wordt!  

Ik wens een ieder een mooi 2022 met veel leuke paardenmomenten! 

Liefs, Liesbeth

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by