Laatste maand van het jaar

dec 20 2018

We zitten al weer ruim over de helft van december. De tijd vliegt en tijd voor een website update was er niet zo heel vaak. Dus nu maar even een algemeen bericht over wat er al zoal speelt momenteel. 

De laatste weken zijn er een aantal nieuwe lesklanten bijgekomen. Voor mij altijd weer een speciaal moment, een eerste les. Kun je het verhaal dat je iemand wilt meegeven in de eerste les duidelijk genoeg vertellen zodat er in de eerste les al dingen merkbaar en voelbaar zijn zodat je met een nieuwe combinatie door kunt werken? Ik geef al meer dan 20 jaar les en ben me er iedere dag van bewust dat voor elke lesklant het 'hun uur, hun les' is waar naar uitgekeken wordt. Ik wil mijn lessen absoluut niet op de autoimatische piloot geven. Meer lesklanten brengt hier en daar de planning wel eens een beetje in de knoop maar meestal komen we er toch wel weer uit. Lesklanten die wekelijks lessen gaan uiteraard voor in de planning en hebben vaak een vast uur. Ik hanteer sinds kort een minimum van eenmaal per maand want ik denk dat het voor de lesklant als voor mij anders geen voldoening geeft in de zin dat er vooruitgang in zit en blijft zitten. 

De laatste weken is er met Chadia Weyns hard gewerkt om een kür op muziek in elkaar te zetten die ze op zaterdag 29 december op Jumping Mechelen mag rijden met haar Flynn. Een leuk project om mee te mogen begeleiden!

Mijn Gucci doet het ook goed. De wedstrijden zullen in het nieuwe jaar een vervolg krijgen. En Fun, die wordt hopelijk volgend jaar 25, wat een leeftijd! Ik ben nog iedere dag blij als ik naar buiten loop en hem op stal of in de wei zie.

Alvast fijne feesten gewenst!

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by