Krijgen de paardrijlessen concurrentie van de hondenlessen?

Nu het te warm is om veel les te geven, heb ik wel meer tijd voor de website ;-)

Gisteren heb ik de laatste lessen van de twee lessenreeksen voor de warmste week gegeven. Ik gaf hondenlessen clickertraining en sport & spel en de opbrengst gaat volledig naar het Dierenthuisje in Geel. Dit doel had ik twee jaar geleden ook gekozen. 

Voor mij was het tevens een mooie oefening om twee lessenseries op te zetten en ik durf te zeggen dat het geslaagd was! Veel enthousiaste reacties gekregen en ik vond het zelf ook héél erg leuk. Niet onbelangrijk aangezien mijn lange termijn planning is om meer hondenlessen te gaan geven. Lesgeven vind ik sowieso heel leuk maar hondenlessen is toch weer anders dan paardrijles. Maar ook nu vind ik het heel tof als je ziet dat door jouw aanwijzingen het baasje de hond iets leert of iets beter laat doen. In sport & spel kan ik al mijn creativiteit kwijt en het is zo leuk om baasjes en honden blij te zien! 

Stilletjes aan ga ik me in de vrije uurtjes inlezen in de theorie voor de laatste module waar ik in september cursus en examen voor doe. Aanstaande vrijdag heb ik met fitnessinstructeur Rob een bespreking voor een bootcamp voor hond en baas. Een datum moet nog geprikt worden maar ook dit lijkt me heel leuk worden! 

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by