Heleen mag Z starten en Véronique mag demonstreren!

jul 17 2016

Jaaaaaaaaa hoor wat was ze blij toen ze afgelopen wedstrijd haar punten voor het Z binnensleepte! Heleen Vervecken (foto) heeft met haar Jaylo haar doel bereikt: Z starten. Het gaat gebeuren binnenkort! Door de vierde plaats heeft ze genoeg punten om de overstap te mogen maken. En omdat Heleen en haar paarden binnenkort verhuizen en dat natuurlijk veel veranderingen met zich meebrengt hebben we besloten de overstap meteen te maken want ze zijn er klaar voor.

Er was meer succes op de afgelopen LRV wedstrijd: Kimberly Willemsen was concurrent van zichzelf! In de B1 dressuur had ze zelfs dezelfde punten gekregen voor haar proeven met Freedom en Zertano. Uiteindelijk heeft de jury een punt van de verzorging afgetrokken op het protocol van Zertano en zodoende werd deze combinatie tweede. Kimberly had met beide paarden ook goed gesprongen.

Ook Véronique Jansen haalde één van haar doelen: met Vancouver mocht ze demonstreren, iets dat ze zoooooo graag wilde! Na een goede ZZ-licht proef waarvoor ze 67% kreeg mocht de combinatie voor het grote publiek laten zien wat ze konden. Volgende keer wel even witte bandages in de camion leggen ;-)

Goeleke Geldof sprong foutloos rond met Hartje (een negenjarige merrie die te koop is). 

 

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by