Fun-workshop: leuk voor paard en baasje

dec 10 2019

Onder het motto 'doe eens iets anders met je paard' organiseer ik zaterdag 11 januari een Fun-workshop. Laat je paard kennis maken met vreemde objecten, objecten die er raar uitzien, maar ook anders ruiken en voelen. Paarden hebben veel afwisseling nodig, zeker in de winterperiode waarin veel paarden vaak of langer op stal staan. In de wintermaanden is het voor ruiters zonder binnenpiste soms een hele klus om aan de gang te blijven. Daarvoor hoef je er niet altijd op te zitten! Door je paard na te laten denken, waar hij zijn benen zet bijvoorbeeld, of te laten snuffelen aan dingen, leert hij ook en wordt hij misschien niet fysiek uitgedaagd maar wel mentaal! 

Oudere paarden die niet of minder bereden worden, kunnen hier ook prima aan deelnemen, evenals jonge paarden, al dan niet zadelmak. Voor paarden die bodemschuw zijn of schrikachtig zijn, is dit ook heel fijn werk. Ze leren dapperder te zijn, samen met jou de wereld te ontdekken en misschien later wel ook meer zelfstandig (foto).

De kosten voor deze Fun-workshop die 30-40 miniten duurt: €25,- per paard.

Kun je 11 januari niet of heb je geen vervoer? Als je een clubje van minimaal zes deelnemers hebt, kan ik deze workshop ook op locatie doen. Voor meer info of inschrijven, graag een mailtje naar info@russelsridingschool.be

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by