Doe eens iets anders met je paard, doe de Fun-workshop!

jan 01 2020

Je besluit vandaag niet te gaan rijden, wat ga je wél doen met je paard? Je kunt gaan longeren, een wandeling maken, misschien doe je wel eens grondwerk met je paard. Maar je paard laten socialiseren, kennis laten maken met allerlei voorwerken en obstakels, dáár steken we (vaak) niet zoveel tijd in! En dat is nu juist o zo belangrijk! Mensen met een hond zullen beamen dat een puppy (maar ook oudere honden) kennis moet maken met van allerlei dingen om een sociaal vaardige hond te worden en te blijven. Dat geldt eigenlijk ook voor een paard! Het geeft hem zelfzekerheid maar het geeft hem ook 'stof tot nadenken'. Een paard hoeft niet altijd fysiek moe te worden door rijden of longeren, je kunt een paard ook mentaal moe maken of hem in elk geval interessant werk te geven. 

Gucci moest vandaag diverse obstakels passeren, erlangs en erover, hij kreeg slingers om zijn hals en hij mocht snuffelen aan zijn favoriete egel die hij echt mega interessant vindt! :-)
Lijkt je dit ook leuk? Doe mee aan de Fun-workshop op 11 januari of neem contact op als je denkt dat er bij jou op stal interesse is om deze workshop een keer bij jou te organiseren. 

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by