Dankzij Cavalor Hepato Liq fleurde Warri weer helemaal op

apr 02 2020

Cavalor Hepato Liq: een fantastisch en betaalbaar product dat voor verrassende resultaten kan zorgen! Regelmatig beveel ik mijn klanten Cavalor Hepato Liq aan. Dat kan zijn omdat een paard heel veel plast, niet zo mooi in zijn haar zit, of anderszins niet fit is. Hepatoliq kun je zien als een soort detox kuur, het reinigt de organen. Vooral ruinen kunnen nog wel eens last hebben van hun nieren. Ik geef het mijn paarden eenmaal per jaar, bij voorkeur in het voor- of najaar. 

Een tijdje terug had ik een klant met een merrie die ineens een heel natte stal had. Verder oogde het paard fit en was er niet direct reden om de dierenarts te laten komen. Ze is begonnen met de Cavalor Hepato Liq kuur en de merrie had een veel minder natte stal. Last van de nieren kan leiden tot meer drinken en dus meer plassen.

Een ander verhaal komt van Warri, een voormalig renpaard. Warri hoeft niet meer op de renbaan te lopen en wordt nu lichtjes bereden door Anne en Manon, moeder en dochter die met een ander paard bij mij lessen. Natuurlijk verscheen Warri ook een keer in de les. Je zag aan hem dat hij al heel wat kilometers in de benen heeft zitten en natuurlijk helemaal geen dressuurpaard is maar bereden worden vindt hij prima. Toch zag ik na enkele weken niet de progressie die ik wilde zien. Niet zo zeer rijtechnisch maar hoe Warri eruit zag en vooral zijn uitstraling. Ik raadde de Cavalor Hepatoliq aan. Anne en Manon vertellen:

'Na een paar moeilijke maanden met tweemaal koliek en de ontdekking dat Warri te weinig dronk, hadden we een futloos paardje. Op aanraden de Cavalor Hepato Liq kuur gegeven en wat een verschil!! Zowel qua uiterlijk én uitstraling. Zijn ogen stralen! De vrolijke, en soms dominante, Warrigal met alle trekjes en kuren is helemaal terug.' 

Noot van Liesbeth: het verhaal van Warri is natuurlijk fantastisch maar Warri kwam ook van ver. Als ik mijn paarden de kuur heb gegeven, merk ik geen noemenswaardige verschillen. Toch is het wel heel nuttig om deze 'reinigingskuur'  te geven. Voor nog geen € 25,- is het lichaam van je paard 'opgeschoond' en voorkom je échte kwalen. Als er al medische problemen zijn, is natuurlijk een dierenarts nodig.

 

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by