Chadia en Flynn uitgenodigd voor Jumping Mechelen!

nov 10 2018

Wauwwwww!! Chadia Weyns is uitgenodigd om deel te nemen aan de Elite Cup die op Jumping Mechelen verreden wordt. De Elite Cup is een wedstrijd waarin de drie federaties, LRV, VLP en LEWB, door een select aantal ruiters vertegenwoordigd worden. Op basis van haar prestatie op het nationaal ruitertornooi van de LRV is Chadia met haar Flynn geselecteerd! 

De Elite Cup gaat door op 3 verschillende niveaus: niveau 1, 2 en 3. Voor niveau 1 en 2 kunnen ruiters tussen 12 en 21 jaar geselecteerd worden, voor niveau 3 kunnen ruiters tot 25 jaar geselecteerd worden.

Chadia en Flynn mogen in Mechelen, op 29 december, een kür op muziek gaan rijden, iets totaal nieuws voor dit duo. Mij is gevraagd te helpen met het maken van de choreografie en met de voorbereiding naar en op de wedstrijd. Ook vanuit de organisatie is er begeleiding in de vorm van een informatie-avond en twee praktijkoefeningen door Jacqueline Geeroms-Schurken.

Omdat mijn eigen oefenwedstrijd gisteren, voor mij, niet doorging omdat de electronica van mijn camionnetje raar deed, zijn we er maar meteen ingevlogen om een eerste conceptje voor de choreografie te maken. Altijd heel leuk om te doen en binnen de verplichte oefeningen originele lijnen te bedenken. 

Proficiat Chadia met deze selectie!

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by