Cavalor voedingsadvies

nov 11 2018

Als ambassadrice van Cavalor geef ik waar nodig mijn klanten voedingsadvies. Daar waar ik extra informatie nodig heb, staat mijn contactpersoon bij Cavalor, Sarah van Rymenant mij bij. Het is ongelooflijk belangrijk dat de voeding is afgestemd op het paard als individu en op de te leveren prestaties.

Onlangs heeft mijn lesklant Hanne Willems haar paarden van een pensionstal naar haar huis verhuisd en ze vroeg mij om advies. Haar ene paard mag net iets meer go hebben en haar andere paard mag juist iets relaxter worden. Ik adviseerde Endurix voor haar jonge paard voor meer energie op langere termijn en Pianissimo voor het 'hete' paard. Afgelopen week zag ik Hanne weer in de les en ze was aangenaam verrast door de veranderingen die haar paarden hadden ondergaan. De ene paard had inderdaad meer go en haar andere paard was nog steeds wel alert maar veel aangenamer in zijn reacties. 

Ik vind het heel leuk om onder andere het stuk voeding in het algehele management van ruiter en paard mee te nemen en Cavalor biedt de mogelijkheid om het voer aan te passen op elk type paard.

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by