Brons voor Stephanie Plocki!

sep 21 2015

Gisteren vonden in Westerlo de provinciale kampioenschappen van Antwerpen plaats. Diverse leerlingen reden mee en allereerst wil ik hen allemaal een compliment geven voor het zo netjes en geconcentreerd losrijden! Natuurlijk, hier en daar speelde de spanning parten en werden (programma)foutjes gemaakt maar niettemin goed gedaan allemaal want jullie zijn hier toch maar geraakt! 

Voor Stephanie Plocki (foto) was het al een droom om hier te mogen rijden, laat staan om met de bronzen plak naar huis te gaan! Het was heel druk toen zij moest losrijden en dat was niet zo makkelijk maar de focus kwam terug en haar paard terug bij de les. Stephanie kreeg 215 punten voor haar B1 proef en dat was net zo veel als de nummer twee maar die had een puntje meer in de onderste cijfers. 

Ik heb niet exact alle uitslagen meer in mijn hoofd maar Karin Schrauwers werd vijfde in het M1, een heel knappe prestatie met haar jonge Fedor. Daarmee is zij geplaatst voor het nationale kampioenschap.

Eva Uydens reed een nette M2 proef en is ook geselecteerd voor het nationale kampioenschap en Véronique Jansen mag ook door in het Z2 na haar 7e plaats gisteren.

Goed gedaan allemaal!
 

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by