Blijf-in-je-kot-dressuurwedstrijd

apr 18 2020

Je zou eigenlijk alleen al mee moeten doen omdat het uniek is en we over vele jaren terugdenken en zeggen 'weet je nog?'. De Corona crisis vraagt om creatieve oplossingen dan wel alternatieven. De BIJKdressagechallenge is zo'n alternatief nu we niet op wedstrijd kunnen gaan. Je rijdt thuis je proef die gefilmd wordt met inachtneming van alle Corona veiligheidsmaatregelen en stuurt deze in. De proef wordt beoordeeld door een officieel jurylid. Om het gevoel zo goed mogelijk na te bootsen, dien je in tenue te gaan en wordt aangeraden om te dotten. 

Ik kan je zeggen: een echte aanrader! En het leuke is, IEDEREEN kan meedoen, ook als je normaal misschien helemaal geen wedstrijden rijdt! Natuurlijk mis je de echte sfeer van een wedstrijd maar verder vond ik het niet zo heel veel anders. Ik had met Erik, de cameraman, een tijd afgesproken, en dat is dan ook je starttijd. Dus je probeert je voorbereiding net te doen als op wedstrijd. 

Voor iedereen die meer wil weten, zoek op Facebook even op #BIJKdressagechallenge en je vindt meer informatie of click op de link hieronder. 

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by