365 Dagen met Gucci

okt 25 2018

Vandaag een jaar geleden werd Gucci door de dierenarts goedgekeurd, klinisch en röntgenologisch. Ik nam Gucci mee vanuit Oost-Vlaaderen naar Arendonk en dacht 'heb ik dit goed gedaan?' Ik had tenslotte maar 15 minuten hooguit op hem gereden omdat hij geen conditie had. Mijn gevoel zei dat dit een leuk en goed paard was dat zadelmak was maar daar was dan ook alles mee gezegd. 

Nu een jaar verder heeft hij een goede conditie, een pak meer spieren op zijn lijf en is het eerste commentaar dat we van de jury hebben gehad is veelbelovend. Maar nog veel belangrijker: ik vind Gucci nog een veel leuker paard dan ik in eerste instantie dacht! Na een aantal paarden voor de verkoop te hebben gehad, voelde ik dat het heel erg nodig was dat vooral ik zelf mijn volgende paard leuk zou vinden. Blijkbaar heb ik toch een zwak voor paarden met veel wit... De allereerste manegepony waar ik helemaal gek van was, had dat ook. Fun ook en Gucci ook. Ik heb er niet speciaal naar gezocht maar toen ik de foto's zag in de verkoopadvertentie van Gucci dacht ik direct 'gaaf'! 

Het afgelopen jaar heb ik aan de ene kant het heel rustig aan opgebouwd met Gucci, aan de andere kant heeft hij ontzetten veel verschillende dingen gedaan, niet alleen de afwisseling in het rijden maar ook Parelli, clickertraining, schriktraining/hindernisbanen met DJ, kindjes zonder zadel op zijn rug en ga zo maar door. Dat maakt dat Gucci met meer zelfvertrouwen in het leven staat, heus nog wel dingen eng vindt maar wel voldoende vertrouwen in mij heeft gekregen om samen te werken. Onze wedstrijdstart is onlangs gemaakt en hopelijk blijven we samen verder bouwen aan onze band.  

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by