20 jaar vriendschap: maatjes door dik en dun

jun 19 2018

Het moet ergens tweede helft juni 1998 zijn geweest: in de Nederlandse provincie Drenthe stond een paard te koop, Maikel, met vier witte benen en een grote bles. Geen voorrijder aanwezig, geen cap op... heel normaal in die tijd, een fris paard dat al een tijdje niet gereden was en eigenlijk nog maar drie weken zadelmak was en natuurlijk niet wilde stil staan maar..... binnen drie passen wist ik het! Dat wordt de mijne! Dat was dus deze maand 20 jaar geleden!! Samen met mijn mamma kocht ik mijn eerste paard en doopte hem om tot My Funny Face.

Fun was toen 4, nu 24. We zijn vrienden door dik en dun, hebben zoveel samen meegemaakt en hebben oneindig veel vertrouwen in elkaar. Fun is meegereisd naar elke stal waar ik heb gewerkt en ik vind het fantastsich dat hij nu lekker thuis staat.

Je weet dat je een paard al heel lang hebt, maar 20 jaar, dat is toch écht wel lang! En nog steeds, elke dag, kijk ik uit om hem te voeren, te knuffelen, te vertellen hoe ik me voel, te bekijken hoe hij zich voelt. Hopelijk mogen we er nog wat jaartjes aan vast plakken aan onze vriendschap maar een paard twintig jaar hebben, vond ik toch wel een vermelding waard op de website!

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by