1 april klantendag!

mrt 21 2017

Op 1 april vindt de klantendag van Russel's Riding School plaats. In het jaar waarin RRS 12,5 jaar bestaat, gaan we naar de Beukenvallei, de internationale dressuurstal van Joyce Lenaerts and Marcel Sterrenburg. Liesbeth kent Joyce en Marcel al jaren. Ze hebben elkaar leren kennen in de tijd dat Liesbeth bij Anky (van Grunsven) werkte en Joyce daar kwam lessen. Dat doet ze overigens nu nog steeds. Liesbeth heeft enkele lessen gekregen van Joyce met haar merrie Gwendolien van de Kievietsdriessen en Liesbeth vertaalt het nieuws op de website van de Beukenvallei in het Engels. 

Joyce en Marcel hebben een heel mooi en veelzijdig bedrijf. Zo rijdt Joyce paarden op (internationale) jonge paarden wedstrijden, leidt ze (dek)hengsten op en rijdt ze op internationaal niveau Grand Prix. Vorig jaar werd hun zelf gefokte Iconic B KWPN verrichtingskampioen! Dus een bedrijf dat zeker de moeite waard is om eens een kijkje te gaan nemen.

Er staat de genodigden een ontvangst te wachten waarna Liesbeth kort het woord neemt. Dan volgt een rondleiding en een clinic en we sluiten af met een borrel(tje). Voor alle lesklanten is er een kleine attentie. 

Lesklanten van Liesbeth zijn uitgenodigd. Geef je svp van tevoren op.

Alle gegevens op een rij:
wanneer: 1 april (ja, écht waar, geen grapje ;-) )
hoe laat: 13.00 - 15.30 uur
waar: Kapelstraat 12 in Leende, Nederland

Je dient zelf voor vervoer naar Leende te zorgen.

Neem al eens een kijkje op de site van de Beukenvallei via onderstaande link:
 

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by