Topdagje op Academy Bartels

sep 06 2015

Wauw! Wat was het een dag om nooit meer te vergeten! Gisteren met 65 lesklanten een prachtige en leerzame dag op Academy Bartels mogen beleven ter ere van het 10-jarig bestaan van Russel's Riding School. Dat Academy Bartels een echt familiebedrijf viel iedereen op.

Na mijn welkomstwoord deed Gijs de bedrijfspresentatie. Tineke vertelde over presteren in de ring (en niet alleen thuis en op het voorterrein) en deed een rondleiding. Daarna gaf Imke op CJ een fantatstische clinic waarin ze uitleg gaf over tempo- en houdingcontrole. Super om te zien dat ook professionals altijd bezig zijn met die controle te zoeken en te verfijnen. Imke liet vervolgens zien dat die controle leidt naar het uitvoeren van oefeningen als series, pirouettes, passage en piaffe. 

Het was een ontspannen en gemoedelijke sfeer: lesklanten mochten met Tineke en Imke op de foto en hen vragen stellen onder het genot van een (Belgische) cava. De dag was helemaal zoals ik had gehoopt (en beter) en ik heb veel positieve reacties gekregen. 

Hierbij al enkele foto's en op Facebook zal ik binnenkort een uitgebreidere fotoreportage zetten.

Lesklanten bedankt dat jullie er waren!
Familie Bartels bdankt!!

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by