Terugkijk op de wintertraining van LRV Kempenzonen Arendonk

mrt 05 2013

De afgelopen maanden heb ik voor het eerst LRV Kempenzonen Arendonk mogen lesgeven, zowel de ruiters en amazone van de pony's als van de paarden. Voor mij extra leuk omdat ik in Arendonk woon en op deze manier veel (paarden)mensen uit de gemeente heb leren kennen. Op donderdag en op zaterdag stonden er vier maanden lang trainingen op het programma.

De eerste paar lessen heb ik vooral de ruiters en paarden leren kennen en hebben we veel basiswerk gedaan. Daarna zijn we proefgerichter gaan trainen en vooral de ponyruiters hebben meer zelfstandig leren rijden en problemen leren oplossen. Ik heb met ontzettend veel plezier lesgegeven en op 17 maart kom ik bij de dressuurdagen zeker even een kijkje nemen hoe het de leden van LRV Arendonk vergaat!

Een reactie van de voorzitter van de vereniging, Frank Goris:
'Naar goede gewoonte huren wij tijdens de winterperiode bij LRV Arendonk een gediplomeerde lesgever in. Voor deze winterlessen hebben wij Liesbeth voor zowel de pony’s als voor de ruiters kunnen strikken. Door haar specifieke eigen stijl en kijk op het lesgeven is dit een openbaring geweest. Voor de meesten is het een hele aanpassing van hun geëigende rijstijl, maar gaandeweg werd ervaren dat haar manier van werken en denken een positieve impact heeft op het gevoel van de ruiter en op het totale plaatje. De vele positieve reacties tijdens en na de lessenuren, plus de goede resultaten op de wedstrijdenspreken zeggen dan ook veel over de kwaliteit van de lessen!                

Liesbeth, niet tegenstaande dat ik al meer dan 30 jaar rijervaring heb, heb je mij op verschillende momenten een nieuwe kijk gegeven op een aantal technische facetten van het dressuurrijden. Ik hoop dat ik de kans krijg om komende winter terug met je samen te werken...'
 
Frank Goris,
Voorzitter LRV Kempenzonen Arendonk  
Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by