Terugblik op 2022

dec 30 2022

2022 is bijna ten einde, 2022 was qua 'paardenjaar' een jaar met dubbele gevoelens. 

Wat betreft de lessen: ik heb een heel fijne, toffe lesklantenkring waarmee ik heel fijn heb kunnen werken afgelopen jaar. 
Bedroefd ben ik omdat er ook een paard van een lesklant overleden is. Hoewel het niet mijn paard is, heb ik er wel uren naast gestaan en dan komt zo'n triestig nieuws hard aan.

En dan mijn Fun, mijn lieve Fun... Ik heb er nog geen woord op deze website over kunnen schrijven, en eigenlijk nu nog niet. Ik ben natuurlijk dankbaar dat hij maar liefst 28 mocht worden maar een paard bijna een kwart eeuw dicht bij je hebben en die dan moeten afgeven... ik kan je zeggen, dat valt niet mee, dat valt helemaal niet mee. 

Op sportief gebied ging het nog goed in het begin van dit jaar: Gucci en ik reden onze eerste kür op muziek samen en werden derde in de finale van de BIJK competitie. Door mijn eigen gezondheidsproblemen was dat ook meteen de laatste wedstrijd van dit jaar. Ik hoop heel erg dat 2023 op dat vlak beter zal zijn dan het afgelopen jaar.

Ik kijk uit naar leuke lessen in 2023 en hoop dat iedereen kan genieten van zijn lieve paard(en), hopelijk samen met mij in leuke lessen! 

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by