Picknicktafels en katten dresseren

mei 02 2016

Wat gebeurt er als je moeder haar huis verkocht heeft? Dan moet je dringend al je 'oude spullen' gaan ophalen en natuurlijk ga je dan overal in snuffelen. Toen ik 1 jaar oud was, wilde ik al op een paard zitten. Maar een eigen pony zat er 'pas' in toen ik 13 was. En wat ga je dan doen? Juist... een kat leren springen en dressuren. Ik was er behoorlijk fanatiek in, haalde zelfs de krant. Ik maakte hindernissen, schreef proeven en trainde me suf. En kat Pluis, ja gek genoeg deed hij het allemaal. Hij kon schouderbinnenwaarts, travers, zitten, wijken en dus ook springen, inclusief een driesprong! Ik was nog fanatieker dan nu want ik hield in een schrift de vorderingen van Pluis bij en stelde wedstrijdschema's op ;-)

Ook vond ik nog een artikel met een leuke titel: Liesbeth Russel springt graag over picknicktafels. Dit interview vond plaats naar aanleiding van mijn overwinning op het provinciaal eventingkampioenschap (Zuid-Holland en Noord-Brabant) met pony Musky.

Ook My Funny Face heeft de krant gehaald nadat we de kür op muziek wonnen op een wedstrijd in Zeeland. Jurylid Adrie Ruisaard omschrijft Fun als 'voortreffelijk bewegend'. Toch wel heel leuk om weer terug te lezen! 

 

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by