Paardensnoepjes te koop voor De Warmste Week

nov 24 2017

In het kader van De Warmste Week heb ik gekozen om Het Dierenthuisje in Geel te steunen. VZW Het Dierenthuisje, gerund door Sonja en Peter, is een opvang voor dieren in nood, die in een 'klassiek' asiel niet terecht kunnen wegens ouderdom, psychische of medische problemen.  

Ik heb Sonja ontmoet en zij heeft me rondgeleid in Het Dierenthuisje. Voor katten is Het Dierenthuisje een waar paradijs! Verschillende propere en fantastisch ingerichte verwarmde binnenruimtes en een kattenbos en Sonja kent haar huidige 116 katten allemaal bij naam! Daarnaast is er opvang voor konijnen, geiten, hangbuikzwijnen, kippen en duiven. 

Russel's Riding School reserveert in de week van 18 tot en met 24 december per gegeven les €10,- voor Het Dierenthuisje. Daarnaast verkoop ik paardensnoepjes voor €5,- waarvan de opbrengst ook voor Het Dierenthuisje is. Wil je mijn actie ondersteunen, bestel dan één (of meerdere) zakken paardensnoepjes. Geef je bestelling door via liesbethrussel@hotmail.com, via Facebook of via een appje. Namens de katten en de andere dieren die wonen in Het Dierenthuisje: BEDANKT! 

Check www.hetdierenhuisje.be 

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by