Met korting naar Academy Trainingsmeeting

sep 16 2015

Tijdens de 'Bartels-dag' afgelopen 5 september bleek dat er veel interesse was voor de Academy Trainingsmeeting op 24 oktober as. Ik heb het aanbod gekregen voor mijn klanten dat ze er met korting naar toe kunnen als ik zes of meer geïnteresseerden heb. 

Wat is de Academy Trainingsmeeting?
Academy instructeurs en diverse deskundigen delen hun ervaringen met de aanwezigen. Dit jaar staat het efficiënt verbeteren van je rijden centraal. Met hulp van gouden medaillewinnaar Diederik van Silfhout en specialisten als Jarko Dun (fysiotherapeut), Saskia Heijkants (zitspecialiste), Jan Peeters (internationaal jurylid) en Sanne Beijerman (sportpsychologe) worden tips en adviezen gegeven.

Kaarten kosten € 55,- per stuk. Indien de groep zes personen of groter is, zakt de prijs naar € 49,50 en bij 11 mensen naar € 44,00

Wil je met korting naar deze dag? Laat vóór 10 oktober aan mij weten dat je interesse hebt en zodra ik zes aanmeldingen heb, laat ik het je weten. Je aanmelding wordt dus pas definitief als ik een groep van zes of meer heb en ik de bestelling plaats maar dat laat ik je zeker van tevoren weten! 

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by