Meer tijd voor RRS!

jan 06 2016

De eerste paar dagen van 2016 zijn best raar geweest voor mij. Nadat vijf jaar lang iedere dag begon met hippisch nieuws op www.horsus.be te zetten, is dat nu 'ineens' niet meer. 

Helemaal 'ineens' is dat natuurlijk niet. We zijn achter de schermen lang bezig geweest met het zoeken van een partner maar dat bleek niet simpel, temeer omdat iedereen in dat wereldtje weet hoe verschrikkelijk veel werk het is om een site up to date te houden. Hoewel voor HorsUs 2015 het beste jaar ooit was qua bezoekersaantallen en advertentieverkoop hebben we toch besloten de stekker eruit te trekken. Nu pas merk ik hoeveel tijd er daadwerkelijk in ging zitten... een uurtje hier, een uurtje daar. Dat valt nu eigenlijk pas op...

Ik heb een aantal dingen waar ik de vrijgekomen tijd (mede) voor wil gebruiken. De eerste is de website van Russel's Riding School meer bij te houden, wellicht ook met meer algemene educatieve artikelen. Ik kom uit een journalistiek gezin en er 'moeten' toch artikelen uit mijn vingers komen smiley.

Dan voor mijn eigen balans en coördinatie te verbeteren, ga ik de sportschool bezoeken. Naast paardrijden loop ik geregeld (met de hond) maar met alleen conditie kom je er niet. 

Daarnaast zou ik met mijn merrie Gwendolien van de Kievietsdriessen ook graag weer gaan lessen en wedstrijden rijden. Zover zijn we nog niet maar dat is toch wel een doel om naar toe te werken in de eerste helft van het jaar. 

Bijkomend voordeel is dat ik iets flexibeler ga zijn in het inplannen van lessen en dan ik ook ruimte heb om enkele nieuwe lesklanten te verwelkomen voor dressuur- of springles. Veel mensen weten niet dat ik vroeger Z gesprongen heb en stalruiter ben geweest bij de Amerikaanse internationale springruiter Kent Farrington. Ik geef heel graag springles dus kom maar op! smiley 

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by