Helemaal zelfstandig per 1 november!

okt 28 2012

Wat ooit een wens was, wordt nu werkelijkheid: per 1 november ben ik 100% zelfstandig en is mijn lesgeven mijn hoofdberoep.


In 2001 haalde ik mijn ORUN diploma omdat ik het leuk vond om mensen te helpen in het rijden. Wie had ooit gedacht dat ik er 11 jaar later op een dusdanige manier mee bezig ben dat ik er mijn hoofdberoep van heb kunnen maken!

Om dit mogelijk te maken, heb ik een heel bewuste weg gekozen om te investeren in mijn kennis. Dankzij wijlen Marco Lambooy, mijn eerste springtrainer, Olympische dressuurruiters Arjen Teeuwissen, Tineke en Imke Bartels en Anky van Grunsven heb ik de kennis die ik nu heb. Daarnaast zijn de drie maanden Amerika bij springruiter Kent Farrington ook een bijzondere ervaring geweest die ik nooit had willen missen.

Mijn eerste stap naar zelfstandigheid heb ik genomen na mijn periode bij Anky. Ik ging halftime werken voor Dressage Stable Pais in Weelde. Door deze mogelijkheid die ik bij Anneke en Serge Pais kreeg, heb ik een jaar lang de tijd gehad een klantenkring op te bouwen in België zodat ik nu op eigen benen verder kan gaan.

Voor 2013 heb ik plannen genoeg: ik wil graag thuis de buitenpiste afmaken zodat ik ook daar les kan geven. Daarnaast zou ik het leuk vinden workshops voor mijn klanten te organiseren. Bijvoorbeeld met een paardentandarts of met een jurylid om proefgericht te trainen. 

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by