Geen tempocontrole maar zelfcontrole!

okt 11 2015

Op 30 oktober een keer geen tempo- en houdingcontrole waar ik het in de lessen altijd over heb maar ZELFcontrole. 

Die zelfcontrole heb je nodig om te presteren: presteren op school, tijdens een training, op een wedstrijd. Zelfcontrole kun je leren zodat je het beste uit jezelf of een team kunt halen op het juiste moment. Russel's Riding School heeft niet voor niets de slogan 'To get the best out of rider and horse'! Op 30 oktober staat de sporter zelf centraal. 

Rico Schuijers (foto), een Nederlandse sportpsycholoog, komt uitleg geven over het systematisch aanleren van vaardigheden met als doel het verbeteren van de prestatie. Wat voor doelen stel je jezelf? Wat doe je vlak voor een wedstrijd, belangrijke presentatie of auditie; ontspan je of pep je jezelf op? Hoe zorg je ervoor dat je je aandacht bij je taak houdt en niet afgeleid wordt door een tegenstander/concurrent, een jury of het feit dat je achter staat? Wat doe je om ervoor te zorgen dat je blijft vertrouwen in jezelf, ook na een slechte prestatie of een fout? 

De antwoorden worden gegeven op 30 oktober in het seminar Mental Coaching georganiseerd door Russel's Riding School op de Dena Stables in Turnhout. Aanvang 19 uur.
Kaarten in de voorverkoop: € 20,00
Kaarten aan de kassa: € 25,00

Meer info ook op deze Facebookpagina
 

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by