Een week uit het leven van Gucci (6)

aug 04 2018

Vrijdag: 'Vrijdag, een vrije dag! Rijden paste vandaag niet in de planning zei 't vrouwtje dus 's ochtends mocht ik wat langer in de wei. Eenmaal op stal maakte ik mij twee keer zo groot toen er een knappe quarter merrie het terrein op kwam. Samen met haar baasje kregen ze longeerles van Liesbeth. Ik vond het reuze interessant! Schijnbaar maakte ik nogal indruk, in elk geval op de eigenaresse van de quarter en ik dacht gezien te hebben dat de merrie me toch ook wel een stoere bink vond. 
's Middags werd ik getoilletteerd, mijn manen gekortwiekt, mijn snorharen eraf, mijn oorharen bijgeknipt en staart en sokjes bijgeknipt. Dat getut vind ik best wel leuk op z'n tijd. Ik werd gewassen met lauw water en mijn benen nog eens extra gekoeld met koud water. Mijn hoeven werden proper gemaakt en in de olie gezet want met deze droogte is het belangrijk dat onze hoeven niet te droog worden. Ik werd nog even op de foto gezet, mocht nog een stukje mee aan de hand wandelen en in stal lag er een berg hooi op mij te wachten.
's Avond mocht ik nog even in de wei. Blijkbaar is het Vrijkermis in Arendonk en kwam mijn baasje vrij laat terug. Ik was nog wakker en hinnikte dus ze kwam nog even naar me toe om een nachtelijke selfie te nemen. Het moet niet gekker worden maar ach... met mijn liefste gezicht kreeg ik nog een nachtelijk plukje hooi en kon ik daarna eindelijk gaan slapen!!' 

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by