Academy Trainingsmeeting: aankoop en opleiding van het jonge dressuurpaard

sep 05 2013

Ruim drie jaar heb ik voor Academy Bartels gewerkt en onder leiding van Gijs Bartels geleerd evenementen te organiseren. Nog steeds onderhoud ik goede contacten met de familie Bartels en via mijn website wil ik mijn lesklanten en overige bezoekers wijzen op een leuk en leerzaam evenement dat binnenkort plaatsvindt in Hooge Mierde (Nederland), vlak over de grens bij Arendonk en Poppel. 

Op zaterdag 2 november zet Academy Bartels haar deuren open tijdens de zesde editie van de Academy Trainingsmeeting. Zoals gebruikelijk delen de Academy instructeurs en diverse deskundigen hun nieuwste ervaringen met alle geïnteresseerden. Dit jaar staat de aankoop en opleiding van het jonge dressuurpaard centraal. Met behulp van top-experts Joop van Uytert (hengstenhouder), Tim Coomans (handelaar) en Emmelie Scholtens (amazone en jonge paardenspecialiste) komen alle belangrijke tips aan de orde. 

Tijdens de Trainingsmeeting maak je kennis met het trainingssysteem van Academy Bartels, de deskundigen waarmee zij samenwerken en natuurlijk het Academy-team. Gedurende de middag is er een een uniek educatief programma met demonstraties van de nieuwste trainingsmethoden en apparatuur, zoals de hartslagmeter door Cees van Beckhoven en de teugeldrukmeter door Menke Steenbergen. Uiteraard zijn er ook clinics van Tineke en Imke Bartels, Mischa Koot en de Academy stalruiters. 

Waar: Academy Bartels
Wanneer: zaterdag 2 november; 13.00-17.30u
Kosten: € 55,00 p/p

Opgeven kan via mij of via deze link

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by