Corona crisis hulp

In tijden van deze Corona crisis wil ik graag mijn lesklanten kunnen ondersteunen waar mogelijk. Daarvoor heb ik de online training als optie, bied ik gratis deel 1 van de theorielessen tempocontrole aan én heb ik trainingsschema's opgesteld. De opties worden hieronder uitgewerkt en uitgelegd.

Trainingsschema 1:
Een schema om structuur in je rijden te krijgen (of te houden). Daarin basisoefeningen in vier blokjes verdeeld. Als je dit schema volgt, heb je een gestructureerde training gedaan. Natuurlijk kan ik de uitvoering niet controleren, tenzij je hier een videootje van maakt en instuurt voor een trainingsfeedback. In ieder geval heb ik getracht een schema te maken waarin je sowieso bezig bent met tempo-, richting- en houdingcontrole. Het is de bedoeling dat je het schema grondig doorneemt vóórdat je op je paard gaat zitten. Onderaan het trainingsschema heb ik een korte samenvatting gemaakt en die kun je dan uitprinten of in je gsm zetten als geheugensteuntje voor als je óp je paard zit. Omdat het in blokjes is ingedeeld, is het niet zo moeilijk steeds een blokje in je hoofd te zetten in de pauzes in je rijden en het dan uit te voeren. 

Kosten:
Lesklanten kunnen het schema voor € 5,- aanvragen, niet-lesklanten voor € 10,- 

Online training:
Maak een video van jouw rijden, algemeen van stap, draf en galop of van een specifiek probleem waar je in vast loopt en bezorg die mij op één van de volgende manieren:
- via jouw eigen Youtube kanaal en zet de video desnoods op prive en stuur mij de link
- via Wetransfer of info@russelsridingschool.be 
- via Messenger of Whatsap maar zorg ervoor dat de video dan niet heel lang is.

Ik geef jou feedback op je ingestuurde training. Kosten te verrekenen bij de eerstvolgende échte les of indien de Corona lang aanhoudt via bankoverschrijving. 
Dit aanbod geldt ook voor niet-lesklanten. Zij dienen vooraf per bank te betalen.

Kosten: 
Lesklanten: Video tot 5 minuten € 5,-  
Video 5 minuten of langer: € 1,- per ingezonden minuut (bijv. video 7 minuten kost € 7,-)
Niet-lesklanten: Video tot 5 minuten € 10,-  
Video 5 minuten of langer: € 1,- per ingezonden minuut extra boven op de €10 (bijv. video 7 minuten kost € 12-)

Theorie tempocontrole, rechtrichten en vliegende wissels: tips en oefeningen:
Om toch zelf aan de gang te blijven en in je achterhoofd te houden dat tempocontrole de basis is van het hele rijden, bied ik gratis het eerste deel van de theorieles tempocontrole aan. Zo kun je weer eens even lezen hoe en wat precies met die tempocontrole en welke oefeningen daar goed voor zijn. Ook indien je misschien nu niet naar je paard mag van de staleigenaar, kun je deze leidraad gebruiken om weer op te starten als je weer wél naar jouw geliefde viervoeter mag! 

Zo is er ook een theorietische leidraad rechtrichten met oefeningen die je daarvoor kun doen. Heel handig om erbij te hebben in tijden dat je even niet kunt lessen!

Als derde is er een theoretische handleiding voor vliegende wissels. 

Kosten

Tempocontrole deel 1: gratis voor iedereen, wel even aanvragen via de mail. 

Tempocontrole deel 2 en 3:
Lesklanten: € 5,-
Niet-lesklanten: € 10,-

Rechtrichten: theorie en oefeningen (1 deel):
Lesklanten: € 5,-
Niet-lesklanten: € 10,-

Vliegende wissel:
Lesklanten: € 5,-
Niet-lesklanten: € 10,-

Aanvragen via info@russelsridingschool.be

Privacyverklaring | Copyright by Russel's Riding School | Created by